Søvnproblemer

Forfatter: Bjørn Bjorvatn, doktorgrad innenfor søvnforskning.

Det er viktig at vi får god og nok søvn. De som sovner greit og synes at de sover nok, har lite fokus på søvn. De som har problemer med å sovne og/eller ikke klarer å sove nok, har stort fokus på dette. Mangel på søvn kan gjøre at vi trenger lengre tid på å løse en oppgave, vi kan gjøre flere feil, vi har uoppmerksomme øyeblikk og hukommelsen kan svekkes.

Nasjonalt Kompetansesenter for Søvnsykdommer er et viktig formidlingsorgan innen søvnproblematikk. Hjemmesidene inneholder blantannet populærvitenskapelige artikler om søvnmedisin,informasjon om kurstilbud og forskningsnyheter.

På sidene deres kan du også teste om du virkelig har søvnproblemer, gå til testen her.

Informasjonsbrosjyrer om søvn.
Bøker om søvn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *